Panang curry met kip en venkel

635 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen de onderkant van de venkelknollen en snijd de venkel in reepjes. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een wok en fruit de currypasta 2 min. Voeg de kip, venkel en peultjes toe en bak al omscheppend 2 min. mee.

  3. Voeg de kokosmelk en het water toe en breng aan de kook. Laat de curry 7 min. op laag vuur garen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen de basilicum fijn. Verdeel de rijst en curry over 4 kommen. Bestrooi met het basilicum.

  • algemeenGebruik de rest van het basilicum eens in een smoothie.

Panang curry met kip en venkel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel