bewaar
Babi pangang met atjar
Babi pangang met atjar
bewaar

Babi pangang met atjar

25 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkook zilvervliesrijst

1

ui

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

varkensvleesreepjes

1 zak

gebroken sperziebonen

1 pot

roerbaksaus babi pangang

zout en peper

1 pot

atjar tjampoer

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Vlees al omscheppend ca. 3 minuten roerbakken. Vlees uit pan scheppen. In achtergebleven vet, ui en sperziebonen ca. 3 minuten roerbakken. Vlees toevoegen. Geheel nog ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en atjar. Lekker met kroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Babi pangang met atjar

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig