bewaar
Babi pangang met atjar
Babi pangang met atjar
bewaar

Babi pangang met atjar

25 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

300 g

snelkook zilvervliesrijst

1

ui

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

varkensvleesreepjes

1 zak

gebroken sperziebonen

1 pot

roerbaksaus babi pangang

zout en peper

1 pot

atjar tjampoer

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Vlees al omscheppend ca. 3 minuten roerbakken. Vlees uit pan scheppen. In achtergebleven vet, ui en sperziebonen ca. 3 minuten roerbakken. Vlees toevoegen. Geheel nog ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en atjar. Lekker met kroepoek.