bewaar
Groenteballetjes met Chinese boontjes en noedels
Groenteballetjes met Chinese boontjes en noedels
bewaar

Groenteballetjes met Chinese boontjes en noedels

15 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

eiernoodles

2 eetlepels

olie

1 bakje

vegetarische groenteballetjes

200 g

gebroken sperziebonen

2 eetlepels

tuinkruiden op olie

zout

2 eetlepels

ketjap manis

Dit heb je nodig

  • wok

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Noedels bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in wok olie verhitten. Balletjes al omscheppend ca.4 minuten op middelhoog vuur bakken. Balletjes uit pan scheppen en in aluminiumfolie warmhouden.In achtergebleven olie sperziebonen op middelhoog vuur ca. 3 à 4 minuten roerbakken. Op smaak brengen met tuinkruiden en zout. Ketjap toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend doorwarmen.Noedels over twee borden verdelen. Groenten erop scheppen en balletjes eromheen leggen.