Kalkoenfilet in Thaise saus

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak Chinese mie (250 g)
- 2 uien
- 2 komkommers
- 50 g ongezouten cashewnoten
- 4 eetlepels olie
- 2 eetlepels groene Thaise currypasta (pot ` 225 g)
- 1 zakje santen (30 g)
- 2 schaaltjes kalkoenfilet à la minute (` ca. 270 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en warm houden. Uien pellen en snipperen. Komkommers schillen en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. Cashewnoten hakken. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Uien ca. 2 minuten fruiten. Komkommers toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Santen, 150 ml water en cashewnoten toevoegen en verwarmen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kalkoenfilet om en om in ca. 2 minuten gaar bakken. Kalkoenfilet over vier borden verdelen. Mie ernaast scheppen. Saus erover scheppen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 680 kcal
- eiwit 43 g
- koolhydraten 58 g
- vet 29 g