bewaar
Nasi met pittige vis
Nasi met pittige vis
bewaar

Nasi met pittige vis

30 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

1 zakje

Indonesische Nasi Koening

1

sjalotje

2

rode pepers

1 dl

ketjapmarinade

1 theelepel

bruine basterdsuiker

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

2 eetlepels

oosterse roerbakolie

1 zak

Chinese-groentemix

Dit heb je nodig

  • wok

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Nasi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Sjalotje schoonmaken en snipperen. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Marinade mengen met sjalot, peper en suiker. 4 stukken aluminiumfolie van 25 bij 25 cm uitspreiden en vis erover verdelen. Marinade erover verdelen. Pakketjes dichtvouwen, in midden van oven in ca. 10 minuten gaar stoven. Intussen in wok olie verhitten. Groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Nasi toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Nasi serveren met vispakketjes. Lekker met atjar.