bewaar
Groene viscurry
Groene viscurry
bewaar

Groene viscurry

Extra exotisch? Bestrooi het romige stoofpotje met wat gemalen kokos.

25 min. bereiden
198waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

500 g

diepvries koolvisfilet

1

ui

3

preien

2 el

traditionele olijfolie

100 g

boemboe groene curry

200 ml

kokosmelk

Extra exotisch? Bestrooi het romige stoofpotje met wat gemalen kokos.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de visfilet in stukken. Snipper de ui grof en snijd de prei in ringen.

2

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de prei toe en bak al omscheppend 3 min. mee. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe, roer goed en breng aan de kook.

3

Draai het vuur laag en leg de visfilet in de curry. Stoof de visfilet met de deksel op de pan in 6-8 min. gaar.

4

Schep de rijst in kommen. Verdeel er de viscurry over.