bewaar
Gegrilde filetlapjes met risotto funghi en broccoli
Gegrilde filetlapjes met risotto funghi en broccoli
bewaar

Gegrilde filetlapjes met risotto funghi en broccoli

25 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

1 pak

risotto funghi

600 g

broccoli

1 schaal

filetlapjes

3 eetlepels

olijfolie

2

ansjovisfilets

1 teen

knoflook

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook intussen de broccoli in 5 minuten beetgaar. Verhit een grillpan. Bestrijk de filetlapjes met 1 eetlepel olie. Bestrooi met peper en zout en gril ze 4 minuten, keer ze halverwege. Snijd de ansjovis en knoflook zo fijn mogelijk. Verhit de overige 2 eetlepels olie in een pan op laag vuur. Bak het ansjovis-knoflookmengsel 1 minuut en voeg daarna de broccoli toe. Serveer met de risotto en de filetlapjes.