Linzencurry met vis

hoofdgerecht
4 personen
3
127
Advertentie
Ingrediënten
- 300 g zilvervliesrijst (zak a 1 kg)
- 400 g pangasiusfilet ((zak a 750 g, diepvries), ontdooid)
- 2 el kerriepoeder
- 3 el olie
- 2 uien (in halve ringen)
- 500 g tomaten (in blokjes)
- 1 zak spinazie (300 g)
- 2 blikken linzen ((a 200 g), uitgelekt)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de pangasiusfilets in gelijke stukken en schep ze om met de kerriepoeder.
- Verhit in een wok of hapjespan de olie en roerbak hierin de vis met de ui 3 minuten. Voeg de tomaten, spinazie en linzen toe en stoof het gerecht 5 minuten. Serveer de zilvervliesrijst erbij.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 585 kcal
- eiwit 41 g
- koolhydraten 76 g
- vet 13 g
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 20-21