bewaar
Oosterse tonijn
Oosterse tonijn
bewaar

Oosterse tonijn

20 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

tonijnsteaks

2 struiken

paksoi

1 pak

Chinese

2 tenen

knoflook

1

rode peper

2 eetlepels

zonnebloemolie

½ flesje

wok essentials ketjap-sesam

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Tonijn laten ontdooien en goed droogdeppen. Paksoi schoonmaken, goed drogen en in reepjes van ca. 2 cm snijden. Mie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin tonijnsteaks rosé bakken. Vis uit pan nemen en in reepjes snijden. In wok knoflook en peper 1 min. bakken. Paksoi op hoog vuur al omscheppend 2 min. bakken. Woksaus toevoegen en nog even verhitten. Mie en paksoi over 4 borden verdelen, tonijnreepjes ernaast serveren.