Thai­se vis­pak­ket­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 670 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(76) waardeer
thais hoofdgerecht 4 personen
3 76

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Currypasta, 3 el olie, limoensap, zout en peper mengen tot marinade. Courgettes wassen en in plakjes snijden. 4 stukken aluminiumfolie (30 x 50 cm) uitspreiden. Courgettes erover verdelen, met 2 el olie besprenkelen en met zout en peper bestrooien. Vis erop leggen, besprenkelen met marinade en pakketjes dichtvouwen. Vispakketjes in 30 min. in midden van oven gaar laten worden. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Bosuitjes schoonmaken en fijnsnijden. Rijst met bosui mengen en met vispakketjes serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 88 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.