Oos­ter­se noe­del­sa­la­de met gar­na­len

(40) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
2 40

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mihoen volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en af laten koelen. Limoen raspen en uitpersen. Sla in smalle reepjes snijden. Limoenrasp, -sap, ketjap, zout, peper en olie in grote kom mengen. Mihoen, sla, garnalen en helft van alfalfa toevoegen, goed omscheppen. In vier grote kommen scheppen, bestrooien met rest van alfalfa.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 319 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 3 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.