bewaar
Oosterse kip tandoori
Oosterse kip tandoori
bewaar

Oosterse kip tandoori

15 min. bereiden
5 min. wachten
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaal

kipfilet

3 eetlepels

(zonnebloem)olie

1 zak

Oosterse wokmix

1 pot

milde tandoorisaus

1 pak

shoarmabroodjes

1 bekertje

crème fraîche

½ zakje

verse peterselie

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kipfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Kip in 4 min. al omscheppend bruin bakken. Shoarmabroodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Wokgroente aan kip toevoegen en 5 min. meebakken. Tandoorisaus toevoegen en door en door heet laten worden. Peterselie fijnknippen. Tandoori in vier grote kommen of diepe borden scheppen. Garneren met lepel crème fraîche en met peterselie bestrooien. Met broodjes serveren.