Oosterse mie met paksoi

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g fijne mienestjes
- 250 g kastanjechampignons
- 1 paksoi
- 3 el zonnebloemolie
- 400 g tofu naturel
- 6 el woksaus teriyaki-honing
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
- Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in vieren, was de paksoi en snijd in stukken. Verhit de olie in een wok.
- Roerbak de reepjes tofu 3 minuten. Voeg daarna de woksaus toe en verwarm. Verdeel de mie over de borden en schep het groente-tofumengsel erop.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 630 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 69 g
-
vet 26 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Oosterse mie met paksoi
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oosterse mie met paksoi
- 300 g fijne mienestjes
- 250 g kastanjechampignons
- 1 paksoi
- 3 el zonnebloemolie
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in vieren, was de paksoi en snijd in stukken. Verhit de olie in een wok.
- 400 g tofu naturel
- 6 el woksaus teriyaki-honing
Roerbak de reepjes tofu 3 minuten. Voeg daarna de woksaus toe en verwarm. Verdeel de mie over de borden en schep het groente-tofumengsel erop.