Macaroni met makreel

mediterraan
hoofdgerecht
4 personen
3
59
Advertentie
Ingrediënten
- 300 g macaroni
- 2 uien
- 6 zongedroogde tomaten (pot a 280 g)
- 2 courgettes
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 blikjes makreelfilet in tomatensaus (a 200 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Macaroni volgens aanwijzing op verpakking gaarkoken. Uien pellen en snipperen. Tomaatjes in stukjes snijden. Courgette wassen en in stukjes snijden. In pan olie verhitten. Ui fruiten. Courgette en tomaatjes toevoegen en 5 min. roerbakken. Makreel in tomatensaus toevoegen en kort verwarmen. Macaroni met saus serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 605 kcal
- eiwit 25 g
- koolhydraten 69 g
- vet 25 g
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 02-03