Piz­za quat­tro sta­gi­o­ni

Vier seizoenen dus vier ingrediënten: paprika, champignons, kerstomaatjes en ham en, oké, kaas.

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 740 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 10 min. oventijd
(59) waardeer
italiaans hoofdgerecht Vier seizoenen dus vier ingrediënten: paprika, champignons, kerstomaatjes en ham en, oké, kaas. 4 personen
3 59

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de cherrytomaten in kwarten en de paprika in blokjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de ham in brede repen.
  2. Deel de pizza's denkbeeldig in vieren en beleg ieder stuk achtereenvolgens met paprika, champignon, kerstomaat en ham. Bestrooi met kaas. Bak in het midden van de oven (eventueel per twee) in 8-10 min.
  3. Snijd de tomaten in partjes. Schep de dressing erdoor. Serveer de pizza's met de tomatensalade.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 105 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 2.105 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 46-47

Pizza quattro stagioni

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Piz­za quat­tro sta­gi­o­ni

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 125 g cherrytomaten
  • 1 rode puntpaprika

Snijd de cherrytomaten in kwarten en de paprika in blokjes.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo

00:28 min.

3
3
  • 150 g champignons
  • 200 g plakjes achterham

Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de ham in brede repen.

4
4
  • 2 koelverse steenovenpizzabodems

Deel de pizza's denkbeeldig in vieren en beleg ieder stuk achtereenvolgens met paprika, champignon, kerstomaat en ham.

5
5
  • 100 g geraspte pittige kaas

Bestrooi met kaas. Bak in het midden van de oven (eventueel per twee) in 8-10 min.

6
6
  • 500 g tomaten
  • 5 el sladressing bieslook

Snijd de tomaten in partjes. Schep de dressing erdoor. Serveer de pizza's met de tomatensalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.