bewaar
Pizza quattro stagioni
Pizza quattro stagioni
bewaar

Pizza quattro stagioni

Vier seizoenen dus vier ingrediënten: paprika, champignons, kerstomaatjes en ham en, oké, kaas.

20 min. bereiden
10 min. oventijd
62waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 g

cherrytomaten

1

rode puntpaprika

150 g

champignons

200 g

plakjes achterham

2

koelverse steenovenpizzabodems

100 g

geraspte pittige kaas

500 g

tomaat

5 el

sladressing bieslook

Vier seizoenen dus vier ingrediënten: paprika, champignons, kerstomaatjes en ham en, oké, kaas.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de cherrytomaten in kwarten en de paprika in blokjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de ham in brede repen.

2

Deel de pizza's denkbeeldig in vieren en beleg ieder stuk achtereenvolgens met paprika, champignon, kerstomaat en ham. Bestrooi met kaas. Bak in het midden van de oven (eventueel per twee) in 8-10 min.

3

Snijd de tomaten in partjes. Schep de dressing erdoor. Serveer de pizza's met de tomatensalade.

tip

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.