bewaar
Japanse rosbief met wasabimarinade
Japanse rosbief met wasabimarinade
bewaar

Japanse rosbief met wasabimarinade

25 min. bereiden
78waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

witte rijst

4 theelepels

wasabipasta

3 teentjes

knoflook

8 eetlepels

Japanse sojasaus

6 eetlepels

oosterse roerbakolie

2 schaaltjes

rosbief à la minute

500 g

sperziebonen

1 bakje

shii-takepaddestoelen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van wasabipaste, knoflook, sojasaus en 4 el olie marinade roeren. Vlees in reepjes snijden en met marinade mengen. Sperziebonen schoonmaken en in 5 min. bijna gaar koken. Shii-take schoonmaken en in plakjes snijden. In wok rest van olie verhitten. Vlees toevoegen en in 3 min. gaar bakken. Vlees uit wok nemen en warm houden. Shii-take 2 min. roerbakken. Sperziebonen toevoegen en nog 1 min. roerbakken. Vlees, marinade en 75 ml water toevoegen en door en door verwarmen. Wokschotel met rijst serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Japanse rosbief met wasabimarinade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig