
Vegetarische Indiase curryschotel
Waarom iedereen van deze milde curry smult? De mangostukjes maken het heerlijk fris.
820 kcal (voedingswaarden)
20 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
2 pakken
naanbrood naturel
3 el
zonnebloemolie
350 g
Quornstukjes
400 g
grofgesneden wokgroente
200 g
Tikka Massalasaus
200 ml
water
225 g
diepvries tuinerwten
1
verse mango
Waarom iedereen van deze milde curry smult? De mangostukjes maken het heerlijk fris.
Aan de slag
1
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bak het naanbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Verhit de olie in een braadpan. Bak de Quornstukjes rondom. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 4 min. Schenk de currysaus en het water erbij. Schep de bevroren tuinerwten erdoor.
3
Breng de saus aan de kook en laat het gerecht 10 min. sudderen. Schil de mango en snijd in parten. Verdeeld de curry over diepe borden. Serveer met naanbrood en mango.