bewaar
Vegetarische Indiase curryschotel
Vegetarische Indiase curryschotel
bewaar

Vegetarische Indiase curryschotel

Waarom iedereen van deze milde curry smult? De mangostukjes maken het heerlijk fris.

20 min. bereiden
52waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

naanbrood naturel

3 el

zonnebloemolie

350 g

Quornstukjes

400 g

grofgesneden wokgroente

200 g

Tikka Massalasaus

200 ml

water

225 g

diepvries tuinerwten

1

verse mango

Waarom iedereen van deze milde curry smult? De mangostukjes maken het heerlijk fris.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bak het naanbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een braadpan. Bak de Quornstukjes rondom. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 4 min. Schenk de currysaus en het water erbij. Schep de bevroren tuinerwten erdoor.

3

Breng de saus aan de kook en laat het gerecht 10 min. sudderen. Schil de mango en snijd in parten. Verdeeld de curry over diepe borden. Serveer met naanbrood en mango.