Vegetarische Indiase curryschotel
Vegetarische Indiase curryschotel
bewaar
bewaar

Vegetarische Indiase curryschotel

Waarom iedereen van deze milde curry smult? De mangostukjes maken het heerlijk fris.

20 min. bereiden
55waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bak het naanbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een braadpan. Bak de Quornstukjes rondom. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 4 min. Schenk de currysaus en het water erbij. Schep de bevroren tuinerwten erdoor.

3

Breng de saus aan de kook en laat het gerecht 10 min. sudderen. Schil de mango en snijd in parten. Verdeeld de curry over diepe borden. Serveer met naanbrood en mango.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische Indiase curryschotel

Waarom iedereen van deze milde curry smult? De mangostukjes maken het heerlijk fris.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig