bewaar
Pasta met kaas-garnalensaus
Pasta met kaas-garnalensaus
bewaar

Pasta met kaas-garnalensaus

15 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

½ zak

gepelde rauwe tijgergarnalen

200 g

pasta met zongedroogde tomaten

1 teentje

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

1

sjalot

1

rode en/of groene paprika

1 bakje

verse kaassaus

1 eetlepel

bieslook

Aan de slag

Garnalen 3 min. in warm water dompelen, laten uitlekken en droogdeppen. Pasta in kokend water met zout in 10 min. beetgaar koken. Knoflook pletten. Garnalen in koekenpan met olie ca. 6 min. op matig vuur bakken. Halverwege baktijd knoflook, sjalotsnippers en paprikastukjes erdoor scheppen. Knoflook verwijderen en garnalen bestrooien met zout en peper. Pasta afgieten, saus erdoor roeren. Nog 1 min. verwarmen. Pasta over kommen verdelen, garnalen-paprikamengsel erop scheppen. Bieslook erover strooien.