Pasta met biefstuk in stroganoffsaus

Advertentie
Ingrediënten
- 1 bakje oesterzwammen (150 g)
- 1 bakje koelverse tagliatelle (pasta, 250 g)
- 25 g boter
- 1 bakje biefstuk (stroganoff (500 g))
- 1 zak rucola (sla, 75 g)
- 2 eetlepels balsamicodressing
- 50 g pittige kaas ((bijv. grana padano), stukje)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oesterzwammen in repen snijden. Pasta in ruim water met zout beetgaar koken. In hapjespan boter smelten en oesterzwammen en biefstukblokjes 4 min. al omscheppend bakken. Stroganoffsaus toevoegen en 1 min. meewarmen. Saus indien nodig met wat kookwater verdunnen. In kom rucola met dressing omscheppen. Pasta afgieten en op warme borden scheppen. Vleessaus erop scheppen en kaas grof erboven raspen. Salade apart erbij geven.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 905 kcal
- eiwit 62 g
- koolhydraten 77 g
- vet 39 g