bewaar
Pasta met biefstuk in stroganoffsaus
Pasta met biefstuk in stroganoffsaus
bewaar

Pasta met biefstuk in stroganoffsaus

10 min. bereiden
60waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 bakje

oesterzwammen

1 bakje

koelverse tagliatelle

25 g

boter

1 bakje

biefstuk

1 zak

rucola

2 eetlepels

balsamicodressing

50 g

pittige kaas

Aan de slag

Oesterzwammen in repen snijden. Pasta in ruim water met zout beetgaar koken. In hapjespan boter smelten en oesterzwammen en biefstukblokjes 4 min. al omscheppend bakken. Stroganoffsaus toevoegen en 1 min. meewarmen. Saus indien nodig met wat kookwater verdunnen. In kom rucola met dressing omscheppen. Pasta afgieten en op warme borden scheppen. Vleessaus erop scheppen en kaas grof erboven raspen. Salade apart erbij geven.