bewaar
Thaise nasi met kalkoen
Thaise nasi met kalkoen
bewaar

Thaise nasi met kalkoen

25 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

300 g

pandanrijst

1 doosje

mix voor Thaise nasi

3 eetlepels

zonnebloemolie

2 schaaltjes

kalkoenfiletreepjes

2

rode paprika's

200 g

peultjes

1 bakje

taugé

50 g

ongezouten pinda's

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Marinademix (uit doosje) met olie in schaal tot gladde massa roeren. Kalkoen door marinade scheppen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden. Wok zonder olie verhitten en kalkoen rondom bruinbakken. Paprika erdoor scheppen en 3 min. meebakken. Kruidenmix (uit doosje), rijst, peultjes en taugé erdoor scheppen en nog 3 min. meebakken. Garneren met pinda's. Lekker met kroepoek en een frisse komkommersalade.