Tilapiacurry

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 2 rode paprika's
- 2 schaaltjes tilapiafilet (vis, a 250 g)
- 1 bakje kruidenpasta voor groene curry (100 g)
- 1 pakje kokosmelk (200 ml)
- 1 pakje tuinerwten (diepvries, 450 g)
- 1 zakje verse koriander (15 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. Tilapia in repen van 3 cm snijden. In braadpan kruidenpasta 1 min. verhitten. Kokosmelk bij kruidenpasta schenken en aan de kook brengen. Paprika en tilapia door kruidenmengsel scheppen en 8 min. meewarmen, laatste 3 min. tuinerwten toevoegen. Koriander fijnknippen en over saus strooien. Op smaak brengen met zout en peper. Curry serveren met rijst.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 575 kcal
- eiwit 35 g
- koolhydraten 96 g
- vet 11 g