In­di­a­se vis­cur­ry

(53) waardeer
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 53

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit in een wok of braadpan olie en roerbak ca. 2 min de groentenmix. Voeg de kerriesaus en tuinerwten toe en kook zachtjes.
  2. Laat de zalm uitlekken, verwijder eventuele velletjes en graatjes. Schep de zalm en garnalen door de groentemix en verwarm gerecht door en door. Serveer met stokbrood.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 14-15

Indiase viscurry

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In­di­a­se vis­cur­ry

1
1
  • 2 el zonnebloemolie
  • 400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
  • 520 g Indiase kerriesaus
  • 225 g diepvries tuinerwten

Verhit in een wok of braadpan olie en roerbak ca. 2 min de groentenmix. Voeg de kerriesaus en tuinerwten toe en kook zachtjes.

2
2
  • 425 g roze zalm in blik
  • 125 g Hollandse garnalen
  • 1 vers stokbrood

Laat de zalm uitlekken, verwijder eventuele velletjes en graatjes. Schep de zalm en garnalen door de groentemix en verwarm gerecht door en door. Serveer met stokbrood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.