bewaar
Vegetarische wraps met kidneybonen van Bonduelle
Vegetarische wraps met kidneybonen van Bonduelle
bewaar

Vegetarische wraps met kidneybonen van Bonduelle

Koken met Bonduelle: vegetarische wraps vol lekkers. Daar krijgen wij nooit genoeg van!

25 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

middelgrote ui

2

paprika's

250 g

champignons

2 el

milde olijfolie

620 g

Bonduelle rode kidneybonen

2 el

burrito seasoning mix

100 ml

water

1 teen

knoflook

250 g

Griekse yoghurt

8

tortillawraps

175 g

geraspte jong belegen kaas

2 takjes

verse peterselie

Koken met Bonduelle: vegetarische wraps vol lekkers. Daar krijgen wij nooit genoeg van!

Aan de slag

1

Snipper de ui. Snijd de paprika’s in reepjes en de champignons in plakjes.

2

Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Schep de champignons erdoor en bak nog 2 min.

3

Spoel de kidneybonen af en laat ze goed uitlekken. Voeg de burrito kruidenmix met het water toe aan de groenten. Schep er de kidneybonen door en verwarm nog 2 min.

4

Pers of rasp de knoflook boven de yoghurt. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de wraps met de knoflookyoghurt. Verdeel er het groenten-bonenmengsel over en rol de wraps op. Garneer met geraspte kaas en peterselie.

variatietipVervang 1 paprika door 1 courgette voor extra variatie in groenten!
algemeenDit recept is ontwikkeld door Bonduelle. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische wraps met kidneybonen van Bonduelle

Koken met Bonduelle: vegetarische wraps vol lekkers. Daar krijgen wij nooit genoeg van!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig