bewaar
Tortelloni alla panna met tuinerwten
Tortelloni alla panna met tuinerwten
bewaar

Tortelloni alla panna met tuinerwten

Tortelloni in een saus van slagroom en tuinerwten, een gerecht om door een ringetje te halen!

15 min. bereiden
121waarderingen

Ingrediënten

2 personen

250 g

verse tortelloni verdi ricotta e spinaci

300 g

diepvries fijne tuinerwten

125 ml

verse slagroom

1 teen

knoflook

100 g

geraspte Goudse oude kaas 48+

10 g

verse bieslook

Aan de slag

1

Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten de laatste 2 min. mee.

2

Breng ondertussen de slagroom in een steelpan aan de kook en zet het vuur laag. Pers de knoflook erboven en voeg ¾ van de kaas toe. Laat al roerend smelten. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Snijd de bieslook fijn. Giet de tortelloni en tuinerwten af, maar vang een kopje kookvocht op. Meng de tortelloni en tuinerwten met een scheutje kookvocht (per 2 personen) en ⅔ van de bieslook door de saus.

4

Verdeel over de borden en bestrooi met de rest van de kaas en de rest van de bieslook.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortelloni alla panna met tuinerwten

Tortelloni in een saus van slagroom en tuinerwten, een gerecht om door een ringetje te halen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig