Traybake met bloemkool, knolselderij, aardappel en ei

Traybake-alarm! Deze traybake van bloemkool, knolselderij, aardappel en ei is gezond, budgetproof, vegetarisch en staat al in 15 min. in de oven.

445 kcal

15 min. bereiden, 35 min. oventijd

3.7/5

(36)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier


januari 2023 - januari 2023

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd in parten. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Schil de knolselderij en snijd in frieten van ca. 5 cm. Snijd de uien in parten.

  2. Verdeel de aardappelen, bloemkool, knolselderij en ui over een met bakpapier beklede bakplaat en schep om met de olie, paprikapoeder, peper en eventueel zout. Bak ca. 35 min. in de oven.

  3. Neem na 30 min. de bakplaat uit de oven, pers de knoflook erboven uit, schep om en maak 4 holtes (per 4 personen) op de bakplaat. Breek in elke holte 1 ei. Zet terug in de oven en bak nog ca. 5 min. tot de tot het eiwit net gestold is. Snijd de selderij fijn en bestrooi de traybake ermee.

Wat vond je van dit recept?

Traybake met bloemkool, knolselderij, aardappel en ei

Traybake-alarm! Deze traybake van bloemkool, knolselderij, aardappel en ei is gezond, budgetproof, vegetarisch en staat al in 15 min. in de oven.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig