bewaar
Traybake van bloemkool, knolselderij, aardappel en ei 
Traybake van bloemkool, knolselderij, aardappel en ei 
bewaar

Traybake van bloemkool, knolselderij, aardappel en ei 

Traybake-alarm! Deze traybake van bloemkool, knolselderij, aardappel en ei is gezond, budgetproof, vegetarisch en staat al in 15 min. in de oven.

15 min. bereiden
35 min. oventijd
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

iets kruimige aardappelen

600 g

bloemkool

250 g

knolselderij

3

middelgrote uien

4 el

milde olijfolie

1 el

milde paprikapoeder

2 tenen

knoflook

4

witte scharreleieren

5 g

verse selderij

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Traybake-alarm! Deze traybake van bloemkool, knolselderij, aardappel en ei is gezond, budgetproof, vegetarisch en staat al in 15 min. in de oven.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd in parten. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Schil de knolselderij en snijd in frieten van ca. 5 cm. Snijd de uien in parten.

2

Verdeel de aardappelen, bloemkool, knolselderij en ui over een met bakpapier beklede bakplaat en schep om met de olie, paprikapoeder, peper en eventueel zout. Bak ca. 35 min. in de oven.

3

Neem na 30 min. de bakplaat uit de oven, pers de knoflook erboven uit, schep om en maak 4 holtes (per 4 personen) op de bakplaat. Breek in elke holte 1 ei. Zet terug in de oven en bak nog ca. 5 min. tot de tot het eiwit net gestold is. Snijd de selderij fijn en bestrooi de traybake ermee.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Traybake van bloemkool, knolselderij, aardappel en ei 

Traybake-alarm! Deze traybake van bloemkool, knolselderij, aardappel en ei is gezond, budgetproof, vegetarisch en staat al in 15 min. in de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig