bewaar
Vegetarische lasagne met vegan rulgehackt (advertorial)
Vegetarische lasagne met vegan rulgehackt (advertorial)
bewaar

Vegetarische lasagne met vegan rulgehackt (advertorial)

Vega lasagne maken doe je met vegetarische rulstukjes.

20 min. bereiden
40 min. oventijd
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

trostomaten

2 el

milde olijfolie

200 g

De Vegetarische Slager rul gehackt

365 g

Knorr Wereldgerechten Italiaanse lasagne

500 ml

De Zaanse Hoeve halfvolle melk

500 ml

water

400 g

fijne Italiaanse roerbakgroente

100 g

geraspte pittige kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)

Vega lasagne maken doe je met vegetarische rulstukjes.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de helft van de tomaten in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en het bak het gehackt 2 min. op middelhoog vuur.

2

Breng ondertussen de sausmix uit het pak wereldgerechten samen met de melk en het water in een steelpan aan de kook. Laat ca. 3 min. op laag vuur koken. Meng de saus door de groente, breng op smaak met peper en neem de pan van het vuur.

3

Bedek de bodem van de ovenschaal met wat saus. Bedek achtereenvolgens met ¼ van de lasagnebladen uit het pak, ¼ van de rest van de saus en ¼ van de geraspte kaas. Maak zo nog 3 lagen met de rest van de lasagnebladen, saus en kaas.

4

Snijd de rest van de tomaten in dunne plakken en verdeel over de bovenkant van de lasagne. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische lasagne met vegan rulgehackt (advertorial)

Vega lasagne maken doe je met vegetarische rulstukjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig