Vegetarische lasagne met vegan rulgehackt (advertorial)
Vega lasagne maken doe je met vegetarische rulstukjes.
Ingrediënten
4 personen
4
trostomaten
2 el
milde olijfolie
200 g
De Vegetarische Slager rul gehackt
365 g
Knorr Wereldgerechten Italiaanse lasagne
500 ml
De Zaanse Hoeve halfvolle melk
500 ml
water
400 g
fijne Italiaanse roerbakgroente
100 g
geraspte pittige kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de helft van de tomaten in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en het bak het gehackt 2 min. op middelhoog vuur.
Breng ondertussen de sausmix uit het pak wereldgerechten samen met de melk en het water in een steelpan aan de kook. Laat ca. 3 min. op laag vuur koken. Meng de saus door de groente, breng op smaak met peper en neem de pan van het vuur.
Bedek de bodem van de ovenschaal met wat saus. Bedek achtereenvolgens met ¼ van de lasagnebladen uit het pak, ¼ van de rest van de saus en ¼ van de geraspte kaas. Maak zo nog 3 lagen met de rest van de lasagnebladen, saus en kaas.
Snijd de rest van de tomaten in dunne plakken en verdeel over de bovenkant van de lasagne. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar.
Vegetarische lasagne met vegan rulgehackt (advertorial)
Vega lasagne maken doe je met vegetarische rulstukjes.

hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
20 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de helft van de tomaten in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en het bak het gehackt 2 min. op middelhoog vuur.
Breng ondertussen de sausmix uit het pak wereldgerechten samen met de melk en het water in een steelpan aan de kook. Laat ca. 3 min. op laag vuur koken. Meng de saus door de groente, breng op smaak met peper en neem de pan van het vuur.
Bedek de bodem van de ovenschaal met wat saus. Bedek achtereenvolgens met ¼ van de lasagnebladen uit het pak, ¼ van de rest van de saus en ¼ van de geraspte kaas. Maak zo nog 3 lagen met de rest van de lasagnebladen, saus en kaas.
Snijd de rest van de tomaten in dunne plakken en verdeel over de bovenkant van de lasagne. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 trostomaten
2 el milde olijfolie
200 g De Vegetarische Slager rul gehackt
365 g Knorr Wereldgerechten Italiaanse lasagne
500 ml De Zaanse Hoeve halfvolle melk
500 ml water
400 g fijne Italiaanse roerbakgroente
100 g geraspte pittige kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)