Wraps met vegan kip-shoarma, rodekool en knoflooksaus
Wraps met vegan kip-shoarma, rodekool en knoflooksaus
bewaar
bewaar

Wraps met vegan kip-shoarma, rodekool en knoflooksaus

Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer, rodekool en knoflooksaus. Comfort food op z'n best!

20 min. bereiden
25waarderingen

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.

2

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).

3

Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps en besprenkel met de knoflooksaus. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.

serveertipServeer er eventueel extra knoflooksaus bij.
variatietip In plaats van vegan kip-shoarma kun je ook 472 g vegan oesterzwam reepjes (schaal 236 g) gebruiken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de reepjes 5 min. op hoog vuur.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wraps met vegan kip-shoarma, rodekool en knoflooksaus

Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer, rodekool en knoflooksaus. Comfort food op z'n best!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig