Wraps met vega kip-shoarma, rodekool en knoflooksaus (advertorial)
Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer, rodekool en knoflooksaus. Comfort food op z'n best!
Ingrediënten
4 personen
1 el
milde olijfolie
176 g
De Vegetarische Slager vegan kip-shoarma
6
Knorr veggie wraps groente
200 g
winterpenen
1
komkommer
8 blaadjes
kropsla
300 g
biologische gesneden rodekool
8 el
Calvé extra knoflooksaus
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps en besprenkel met de knoflooksaus. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
Wraps met vega kip-shoarma, rodekool en knoflooksaus (advertorial)
Geen pita, maar een vegetarische wrap met vega kip-shoarma, komkommer, rodekool en knoflooksaus. Comfort food op z'n best!

hoofdgerecht
4 personen
490 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kip-shoarma in 4 min. goudbruin.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp de winterpeen grof. Snijd de komkommer in dunne reepjes (julienne).
Verdeel de blaadjes sla, kip-shoarma, peen, komkommer en rodekool over de wraps en besprenkel met de knoflooksaus. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
serveertip:Serveer er eventueel extra knoflooksaus bij.
variatietip: In plaats van vegan kip-shoarma kun je ook 472 g vegan oesterzwam reepjes (schaal 236 g) gebruiken. Verhit de olie in een koekenpan en bak de reepjes 5 min. op hoog vuur.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 el milde olijfolie
176 g De Vegetarische Slager vegan kip-shoarma
6 Knorr veggie wraps groente
200 g winterpenen
1 komkommer
8 blaadjes kropsla
300 g biologische gesneden rodekool
8 el Calvé extra knoflooksaus