Clubs­and­wich met zui­velspread, ros­bief & ge­kookt ei

Stapelen maar, deze gezonde clubsandwich kan niet hoog genoeg!

(1) waardeer
lunch Stapelen maar, deze gezonde clubsandwich kan niet hoog genoeg! 4 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • broodrooster
  • kaasschaaf

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Kook de eieren in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes. Schaaf de komkommer met de kaasschaaf in lange linten.
  2. Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread en bestrooi met peper. Beleg per persoon 2 sneetjes achtereenvolgens met de komkommer, rosbief, het ei en de veldsla. Leg die 2 sneetjes per persoon op elkaar. Zodat je uiteindelijk voor 4 personen ook 4 stapels krijgt. Dek de stapels af met de rest van de sneetjes met de besmeerde kant naar beneden. Snijd schuin door en serveer.

dieettip:

Vervang de rosbief door plakjes avocado.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 42 g
    waarvan suikers 3 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 560 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
september 2020

Clubsandwich met zuivelspread, rosbief & gekookt ei

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Clubs­and­wich met zui­velspread, ros­bief & ge­kookt ei

1
1
  • 12 sneetjes boerenvolkorenbrood sesam

Rooster de sneetjes brood in de broodrooster.

2
2
  • 4 witte scharreleieren

Kook de eieren in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakjes.

3
3
  • ½ komkommer

Schaaf de komkommer met de kaasschaaf in lange linten.

4
4
  • 100 g zuivelspread knoflook en kruiden

Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread en bestrooi met peper.

5
5
  • 100 g gesneden rosbief
  • 42½ g veldsla

Beleg per persoon 2 sneetjes achtereenvolgens met de komkommer, rosbief, het ei en de veldsla. Leg die 2 sneetjes per persoon op elkaar. Zodat je uiteindelijk voor 4 personen ook 4 stapels krijgt.

6
6

Dek de stapels af met de rest van de sneetjes met de besmeerde kant naar beneden. Snijd schuin door en serveer.

dieettip:

Vervang de rosbief door plakjes avocado.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.