Mak­ke­lij­ke oven­tos­ti

Weg met het tosti-ijzer, kom maar op met die oven!

(5) waardeer
hoofdgerecht Weg met het tosti-ijzer, kom maar op met die oven! 4 personen
3 5

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak het kipgehakt 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroente toe en bak 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het brood in de lengte doormidden. Bestrijk de snijkanten met de tomaten-groentepuree. Leg de onderste helft op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de kaas. Verdeel het kip-groentemengsel erover en bestrooi met de rest van de kaas. Dek af met de rest van het brood en druk licht aan.
  3. Bak het brood in het midden van de oven in ca. 10 min. goudgeel en knapperig. Leg op een serveerplank, snijd in punten en serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 76 g
    waarvan suikers 13 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 1.440 mg
  • vezels 8 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in
augustus 2020

Makkelijke oventosti

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mak­ke­lij­ke oven­tos­ti

1
1
  • 300 g kipgehakt gekruid

Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak het kipgehakt 4 min. op middelhoog vuur.

2
2
  • 600 g Italiaanse roerbakgroente

Voeg de roerbakgroente toe en bak 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3
3

Verwarm de oven voor op 200 °C.

4
4
  • 1 Turks brood
  • 130 g Mutti le verdurine in tube

Snijd het brood in de lengte doormidden. Bestrijk de snijkanten met de tomaten-groentepuree.

5
5
  • 75 g geraspte cheddar

Leg de onderste helft op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi met de kaas.

6
6
  • 75 g geraspte cheddar

Verdeel het kip-groentemengsel erover en bestrooi met de rest van de kaas. Dek af met de rest van het brood en druk licht aan.

7
7

Bak het brood in het midden van de oven in ca. 10 min. goudgeel en knapperig. Leg op een serveerplank, snijd in punten en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.