bewaar
Burrito's met kipstuckjes (advertorial)
Burrito's met kipstuckjes (advertorial)
bewaar

Burrito's met kipstuckjes (advertorial)

Klaar in 30 minuten. Do we need to say more?

20 min. bereiden
10 min. oventijd
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

paprikamix

4

tomaten

160 g

De Vegetarische Slager kipstuckjes

2 el

milde olijfolie

200 g

kidneybonen in blik

342 g

Knorr Wereldgerechten Mexicaanse burritos

100 g

crème fraîche

3 el

water

150 g

geraspte cheddar

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 40 cm, ingevet)

Klaar in 30 minuten. Do we need to say more?

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de paprika’s schoon en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de tomaten in blokjes van 1 cm. Snijd de vegan kipstuckjes grof.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak de vegan kipstuckjes en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Spoel de bonen in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Voeg de bonen en de helft van de tomaten toe aan de kipstuckjes en bak 3 min. mee. Voeg de burrito kruidenmix toe en verwarm 1 min. mee.

3

Meng ondertussen de burritosausmix met de crème fraîche en het water. Besmeer de burritowraps aan 1 kant met de saus en verdeel het groentemengsel erover. Rol op en leg strak naast elkaar in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 10 min. in het midden van de oven. Verdeel de rest van de tomatenblokjes erover en serveer.

vegantipGebruik een plantaardig alternatief voor crème fraîche en vervang de geraspte cheddar door plantaardige rasp cheddar.
serveertipOok lekker om te serveren met stukjes avocado.
variatietipJe kunt in plaats van kipstuckjes ook plakjes avocado in de wrap doen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Burrito's met kipstuckjes (advertorial)

Klaar in 30 minuten. Do we need to say more?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig