Burrito's met kipstuckjes (advertorial)
Klaar in 30 minuten. Do we need to say more?
Ingrediënten
4 personen
1 zak
paprikamix
4
tomaten
160 g
De Vegetarische Slager kipstuckjes
2 el
milde olijfolie
200 g
kidneybonen in blik
342 g
Knorr Wereldgerechten Mexicaanse burritos
100 g
crème fraîche
3 el
water
150 g
geraspte cheddar
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 40 cm, ingevet)
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de paprika’s schoon en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de tomaten in blokjes van 1 cm. Snijd de vegan kipstuckjes grof.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de vegan kipstuckjes en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Spoel de bonen in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Voeg de bonen en de helft van de tomaten toe aan de kipstuckjes en bak 3 min. mee. Voeg de burrito kruidenmix toe en verwarm 1 min. mee.
Meng ondertussen de burritosausmix met de crème fraîche en het water. Besmeer de burritowraps aan 1 kant met de saus en verdeel het groentemengsel erover. Rol op en leg strak naast elkaar in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 10 min. in het midden van de oven. Verdeel de rest van de tomatenblokjes erover en serveer.
Burrito's met kipstuckjes (advertorial)
Klaar in 30 minuten. Do we need to say more?

hoofdgerecht
4 personen
695 kcal
20 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de paprika’s schoon en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de tomaten in blokjes van 1 cm. Snijd de vegan kipstuckjes grof.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de vegan kipstuckjes en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Spoel de bonen in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Voeg de bonen en de helft van de tomaten toe aan de kipstuckjes en bak 3 min. mee. Voeg de burrito kruidenmix toe en verwarm 1 min. mee.
Meng ondertussen de burritosausmix met de crème fraîche en het water. Besmeer de burritowraps aan 1 kant met de saus en verdeel het groentemengsel erover. Rol op en leg strak naast elkaar in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak ca. 10 min. in het midden van de oven. Verdeel de rest van de tomatenblokjes erover en serveer.
vegantip:Gebruik een plantaardig alternatief voor crème fraîche en vervang de geraspte cheddar door plantaardige rasp cheddar.
serveertip:Ook lekker om te serveren met stukjes avocado.
variatietip:Je kunt in plaats van kipstuckjes ook plakjes avocado in de wrap doen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 zak paprikamix
4 tomaten
160 g De Vegetarische Slager kipstuckjes
2 el milde olijfolie
200 g kidneybonen in blik
342 g Knorr Wereldgerechten Mexicaanse burritos
100 g crème fraîche
3 el water
150 g geraspte cheddar
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 40 cm, ingevet)