bewaar
MonChou in glaasje met witte chocolade
MonChou in glaasje met witte chocolade
bewaar

MonChou in glaasje met witte chocolade

Wist je dat MonChou Frans is voor 'mijn liefje'?

10 min. bereiden
30 min. wachten
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

75 g

witte chocolade

125 ml

verse slagroom

100 g

MonChou verse roomkaas

425 g

taart & vlaaifruit bosvruchten in blik

125 g

lange vingers kaneel

Aan de slag

1

Hak de witte chocolade grof. Doe in een hittebestendige kom en hang deze in een pan met een laagje kokend water (au bain-marie). Laat de chocolade al roerend smelten. Klop de slagroom met een mixer bijna stijf en meng met de MonChou en chocolade. Verdeel het mengsel over mooie glazen en laat 30 min. in de koelkast opstijven.

2

Verdeel de bosvruchten erover. Serveer de glazen met de lange vingers als dippers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

MonChou in glaasje met witte chocolade

Wist je dat MonChou Frans is voor 'mijn liefje'?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig