Ge­gril­de per­zi­ken met yog­hurt en fram­bo­zen

Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar.

(2) waardeer
nagerecht Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar. 4 personen
4 2

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • barbecue of grillpan

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Steek de barbecue aan en zorg dat-ie goed heet is. Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met de honing.
  2. Gril de perzikhelften 1 min. op de snijkant. Draai na 30 sec. een kwart slag. Leg de perziken op een schaal en verdeel de yoghurt erover. Bestrooi met de frambozen.

bereidingstip:

Heb je geen barbecue of zit het weer tegen? Je kunt de perziken ook in een grillpan bereiden, zonder het gebruik van boter of olie.

video

Ge­gril­de per­zi­ken met ke­firy­og­hurt en fram­bo­zen

leuk-snel - 00:19 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 16 g
    waarvan suikers 16 g
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Juni 2018 , Receptkaart 2020 week 25-26

Gegrilde perziken met yoghurt en frambozen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­gril­de per­zi­ken met yog­hurt en fram­bo­zen

1
1

Steek de barbecue aan en zorg dat-ie goed heet is.

2
2
  • 4 perziken
  • 1 el vloeibare honing

Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met de honing.

3
3

Gril de perzikhelften 1 min. op de snijkant. Draai na 30 sec. een kwart slag.

4
4
  • 200 g Griekse yoghurt 0%
  • 100 g verse frambozen

Leg de perziken op een schaal en verdeel de yoghurt erover. Bestrooi met de frambozen.

bereidingstip:

Heb je geen barbecue of zit het weer tegen? Je kunt de perziken ook in een grillpan bereiden, zonder het gebruik van boter of olie.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.