Ge­gril­de per­zi­ken met ke­firyog­hurt en fram­bo­zen

Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar.

(1) waardeer
nagerecht Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar. 4 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Steek de (wegwerp)barbecue aan en zorg dat-ie goed heet is. Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met de honing. Gril de perzikhelften 1 min. op de snijkant. Draai na 30 sec. een kwart slag. Leg de perziken op een schaal en verdeel de kefir erover. Bestrooi met de frambozen.

video

Ge­gril­de per­zi­ken met ke­firy­og­hurt en fram­bo­zen

leuk & snel - 00:19 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 40 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Juni 2018

Gegrilde perziken met kefiryoghurt en frambozen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­gril­de per­zi­ken met ke­firyog­hurt en fram­bo­zen

1
1

Steek de (wegwerp)barbecue aan en zorg dat-ie goed heet is.

2
2
  • 4 perziken
  • 1 el vloeibare honing

Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met de honing.

3
3

Gril de perzikhelften 1 min. op de snijkant. Draai na 30 sec. een kwart slag.

4
4
  • 200 g Healthy People roer kefir
  • 100 g verse frambozen

Leg de perziken op een schaal en verdeel de kefir erover. Bestrooi met de frambozen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.