Roerbak van aspergebroccoli, mihoen en biefstuk
Aziatische roerbak: weinig werk, veel smaak.
Ingrediënten
4 personen
250 g
mihoen
2
biefstukken
4 el
traditionele olijfolie
3 cm
verse gember
200 g
aspergebroccoli
600 g
Chinese wokgroente taugé-rode paprika
5 el
hoisinsaus
2 el
sesamolie
Aan de slag
Breek de mihoen in stukken en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat afkoelen onder koud stromend water en laat uitlekken. Bestrooi ondertussen de biefstukken met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukken 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat op een bord rusten onder aluminiumfolie.
Schil en rasp ondertussen de gember en halveer de aspergebroccoli in de lengte. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de gember, aspergebroccoli en wokgroente 4 min. op hoog vuur. Voeg de mihoen en hoisinsaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de biefstuk in dunne reepjes en verdeel over de mihoen. Besprenkel met de sesamolie.
Roerbak van aspergebroccoli, mihoen en biefstuk
Aziatische roerbak: weinig werk, veel smaak.

hoofdgerecht
null personen
635 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breek de mihoen in stukken en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, laat afkoelen onder koud stromend water en laat uitlekken. Bestrooi ondertussen de biefstukken met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukken 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat op een bord rusten onder aluminiumfolie.
Schil en rasp ondertussen de gember en halveer de aspergebroccoli in de lengte. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de gember, aspergebroccoli en wokgroente 4 min. op hoog vuur. Voeg de mihoen en hoisinsaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de biefstuk in dunne reepjes en verdeel over de mihoen. Besprenkel met de sesamolie.
combinatietip:Lekker met verse koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)250 g mihoen
2 biefstukken
4 el traditionele olijfolie
3 cm verse gember
200 g aspergebroccoli
600 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
5 el hoisinsaus
2 el sesamolie