Linzenschotel met aardappel en abrikoos

Een stoof vol heerlijke -door Marokko geïnspireerde- warme smaken. Dat sudderen doet de ingrediënten goed.

415 kcal

25 min. bereiden

3.6/5

(133)

Ingrediënten

Aantal personen

Allerhande Box week 2 2017 - Allerhande Box week 2 2017

Allerhande Box Week 36 2018 - Allerhande Box Week 36 2018

Allerhande Box Week 31 2019 - Allerhande Box Week 31 2019

Aan de slag

  1. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de krieltjes 10 min.

  2. Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm. Voeg de courgette met de harissa en ras el hanout toe aan de krieltjes en bak 5 min. mee.

  3. Laat ondertussen de linzen uitlekken. Snijd de tomaten in partjes en de abrikozen in stukjes. Voeg de linzen, tomaten en abrikozen toe aan de krieltjes en laat op laag vuur nog 5 min. stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Snijd ondertussen de peterselie fijn en garneer de stoofschotel ermee.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Wat vond je van dit recept?

Linzenschotel met aardappel en abrikoos

Een stoof vol heerlijke -door Marokko geïnspireerde- warme smaken. Dat sudderen doet de ingrediënten goed.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig