bewaar
Vietnamese noedelsalade met gemarineerde garnalen
Vietnamese noedelsalade met gemarineerde garnalen
bewaar

Vietnamese noedelsalade met gemarineerde garnalen

Geef je buitenetentje een oosters tintje door deze salade op de picknicktafel te zetten. Pittig is hij niet!

13 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

diepvries rauwe gepelde roze garnalen

140 ml

Kumar's wokpasta Vietnamese summer rolls

200 g

rijstnoedels

2 kropjes

babyromainesla

15 g

verse basilicum

4 el

gezouten pinda's

2 el

arachideolie

800 g

Japanse wokgroente

Dit heb je nodig

  • vergiet

Geef je buitenetentje een oosters tintje door deze salade op de picknicktafel te zetten. Pittig is hij niet!

Aan de slag

1

Schep de garnalen en wokpasta door elkaar.

2

Breek de noedels doormidden en bereid ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat goed uitlekken.

3

Snijd de sla in reepjes, scheur het basilicum in stukjes en hak de pinda's grof.

4

Verhit de olie in een wok en roerbak de garnalen met wokpasta 1 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak 3 min. mee. Neem uit de wok en meng in een grote kom met de noedels en sla. Verdeel over de borden en garneer met het basilicum en de pinda's.