bewaar
Romige penne met gerookte makreel en broccoli
Romige penne met gerookte makreel en broccoli
bewaar

Romige penne met gerookte makreel en broccoli

Pittige rucola, zilte makreel en romige crème fraîche. En ook nog eens hartstikke voordelig!

20 min. bereiden
96waarderingen

Ingrediënten

2 personen

400 g

broccoli

150 g

penne

1

middelgroot ei

60 g

crème fraîche

45 g

Parmigiano Reggiano-poeder

1 teen

knoflook

40 g

rucola

120 g

gerookte makreel

Pittige rucola, zilte makreel en romige crème fraîche. En ook nog eens hartstikke voordelig!

Aan de slag

1

Breng een ruime pan water met eventueel zout aan de kook. Was ondertussen de broccoli en snijd in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes. Voeg als het water kookt de penne toe en kook in ca. 8 min. beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe.

2

Doe ondertussen het ei, de crème fraîche, kaas en peper in een kom. Maak de knoflook schoon en pers de knoflook erboven. Klop los met een vork.

3

Giet de pasta en de broccoli af en doe terug in de pan. Meng de roomsaus erdoor en verdeel over diepe borden. Verdeel de rucola erover en breek de makreel er in stukken boven.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Romige penne met gerookte makreel en broccoli

Pittige rucola, zilte makreel en romige crème fraîche. En ook nog eens hartstikke voordelig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig