bewaar
Teriyaki wokschotel
Teriyaki wokschotel
bewaar

Teriyaki wokschotel

20 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaaltje

varkensreepjes

4 eetlepels

Teriyaki marinade

1

Chinese kool

1

rode paprika

2 teentjes

knoflook

1 pak

Chinese eiermie

3 eetlepels

zonnebloemolie

75 g

gezouten pinda's

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Vleesreepjes met 3 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten staan. Kool schoonmaken, in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Paprika en knoflook ca. 2 minuten roerbakken. Vleesreepjes toevoegen en ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Kool toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade. Garneren met pinda's. Serveren met mie.