Noedels met kip en groente in soja-gembersaus

Een pittig wokgerecht voor een Aziatisch avondje.

370 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Snijd de kipfilet en aubergine in blokjes. Kook de sperziebonen in water met zout in 6 min. beetgaar. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg de kip toe en bak in 3 min. bruin.

  2. Voeg de aubergine toe aan de kip en bak nog 4 min. Voeg de sperziebonen en woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper.

  3. Snijd de koriander grof. Verdeel de mie over kommen. Schep de kip en groenten erop en bestrooi met de koriander.

  • variatietipLiever vegetarisch? Vervang de kip dan door 360 g pittige tofu roerbakreepjes.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Noedels met kip en groente in soja-gembersaus

Een pittig wokgerecht voor een Aziatisch avondje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel