Shoarmataart

Shoarmareepjes zijn heerlijk in een pita, maar je kunt er óók een taart van maken, met ei, ui, MonChou en wat groenten. Lekker!

690 kcal

25 min. bereiden, 25 min. oventijd

3.7/5

(192)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • springvorm (Ø 25 cm)


2001 week 22-23 - 2001 week 22-23

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C of op gasovenstand 5. Ontdooi het bladerdeeg. Pel en snipper de ui. Was de paprika's, maak ze schoon en snipper ze. Verhit in een braadpan 2 el olie en bak het shoarmavlees ca. 5 min.

  2. Voeg de ui en paprika toe en bak nog 5 min. mee. Klop de eieren los met de MonChou, peper en zout. Vet de springvorm in met de rest van de olie en bekleed met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg.

  3. Verdeel de shoarmavulling over de bodem. Schenk het eiermengsel erover. Bak in het midden van de oven de taart in ca. 25 min. gaar en lichtbruin. Lekker met een frisse salade.

Wat vond je van dit recept?

Shoarmataart

Shoarmareepjes zijn heerlijk in een pita, maar je kunt er óók een taart van maken, met ei, ui, MonChou en wat groenten. Lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig