Hoera! Een vernieuwde winkel bij jou in de buurt

Wij zijn super blij dat we weer open zijn en jou de nieuwste en beste producten kunnen bieden.

Ontdek op deze pagina wat nieuw is in jouw winkel. Meer vers, meer gemak en meer voordeel.

Ben jij al langs geweest?

Streeckgenoten

Streeckgenoten zijn de lekkerste specialiteiten uit de streek. Bereid door topslagers, kaasmakers en bakkers uit de regio.

Bekijk Streeckgenoten

Zelfscannen

Met behulp van een handscanner scan je zelf je boodschappen, dan kan je direct je boodschappen inpakken tijdens het winkelen en hoef je niet in de rij te staan voor de kassa.

Lees meer over zelfscannen

Koopzegels

Met Koopzegels spaar je tot 6% rente. Het sparen gaat nu lekker gemakkelijk met digitale koopzegels in de AH app. Dit alles gewoon bij het boodschappen doen.

Alles over koopzegels

Een wereld vol vers

Om het grote vers assortiment met een hoop biologische producten kwalitatief goed en zo lang mogelijk vers te houden, maken we gebruik van ons vernevelingssysteem. De nevel verhoogt de luchtvochtigheid, hiermee voorkomen we dat producten vocht verliezen. Langer vers, langer houdbaar en dus minder verspilling van groente en fruit.

Genieten met onze wereldse borrelhapjes

Het borrelhapjes assortiment is flink uitgebreid. Van Hollandse kaas, worst en noten tot heerlijke tapas, hummus en andere dips. Verras je gasten met de nieuwe warme wereldse hapjes en maak van je middagborrel een borreldiner. Zo kan iedereen lekker blijven zitten.

Lekker, makkelijk en betaalbaar boodschappen doen

Jouw prijsfavorieten met een blauw duimpje

Met al onze Prijsfavorieten kan je altijd voordelig boodschappen doen bij Albert Heijn en dat met producten van topkwaliteit. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.

Bekijk Prijsfavorieten

Nog meer voordeel? Download de AH App

Koppel Mijn Albert Heijn aan je Bonuskaart in de AH app. Zo ontvang je extra Bonusaanbiedingen en krijg je toegang tot services die boodschappen doen makkelijker en voordeliger maken.

Lees alles over Mijn Albert Heijn

Lekker makkelijk, zo’n verspakket

Wat eten we vanavond? Vers van het seizoen natuurlijk. Met een van de vele verspakketten die perfect bij deze tijd van het jaar passen.

Makkelijker kan niet.

Bekijk de digitale folder

Veelgestelde vragen over winkels

Bekijk alles