Avatar

Eigen recept van... Peter Vermeulen

Kalkoen- of kipfilet met paprika en koolrabi

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 06 dec. 2005, 18:22 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram kalkoen- of kipfilet
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 koolrabi's
  • 1 centimeter gemberwortel
  • 3 eetlepels (soja) olie
  • 1 teentje knoflook
  • zout en peper
  • 1 theelepel suiker

Bereiden

Snijd de kalkoen(kip)filet in reepjes.

Snijd de paprika's en de koolrabi's in reepjes.

Rasp de gemberwortel.

Verhit de olie in een wok en roerbak de kalkoen(kip)reepjes goudbruin in ca. 3 min.

Voeg de paprika, koolrabi, gember en uitgeperste knoflook toe en roerbak het geheel ca. 5 min.

Breng op smaak met zout, peper en suiker.

Lekker met gebakken krielaardappeltjes.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.