Proteïne repen met pindakaas en stukjes chocolade

Gebak, Hapje, 8 personen, Anders.
Wachten: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 21-10-2015 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 gram havermoutmeel of gemalen havervlokken
  • 2 scoops proteïne poeder
  • 1 el cacaopoeder
  • 1 el cacaonibs
  • 1 el pindakaas
  • 1 el honing
  • 100 ml plantaardige melk

Bereiden

Wanneer je geen fijne havermout hebt, vermaal dan 100 gram havermout met een keukenmachine of staafmixer tot fijn poeder. Meng alle droge ingrediënten (fijne havermout, proteïne poeder, cacaopoeder en cacao nibs) in een kom. Voeg vervolgens de pindakaas, honing en plantaardige melk toe en roer het geheel tot een smeuïg beslag. Gebruik nu je handen om het deeg te kneden. Er ontstaan een massieve massa. Verdeel het deeg in 8 (tot 10) gelijke stukken en kneed er mooie repen van. Garneer de repen eventueel met cacao nibs voor wat extra bite. Zet de repen in de koelkast voor ongeveer 10 minuten en genieten maar!

Bronvermelding