bewaar
Penne met romige tonijnsaus en aspergebroccoli
Penne met romige tonijnsaus en aspergebroccoli
bewaar

Penne met romige tonijnsaus en aspergebroccoli

Snelle pasta met lekker veel groene groenten

25 min. bereiden
120waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

diepvries tuinerwten

300 g

penne

2

rode uien

2 el

traditionele olijfolie

200 g

aspergebroccoli

250 ml

soja cuisine

50 g

kappertjes

320 g

tonijnstukken in olijfolie

Snelle pasta met lekker veel groene groenten

Aan de slag

1

Kook de penne beetgaar en de doperwten volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd de ui in ringen. Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de ui 4 min. op laag vuur. Kook ondertussen de aspergebroccoli in 4 min. beetgaar. Voeg de soja cuisine toe aan de ui.

3

Laat de tonijn en kappertjes uitlekken en voeg toe aan het ui-roommengsel. Verwarm nog 4 min. Giet de pasta en doperwten af en meng met de tonijnsaus en aspergebroccoli.