bewaar
Gebakken Thaise bami
Gebakken Thaise bami
bewaar

Gebakken Thaise bami

Bami op z’n Thais maak je met mie, kokosmelk en surimi sticks in een klap op smaak met boemboe.

20 min. bereiden
265waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

surimisticks

2

uien

2 el

zonnebloemolie

100 g

boemboe rode curry

400 g

Thaise roerbakmix

200 ml

kokosmelk

250 g

Chinese eiermie

125 g

taugé

Bami op z’n Thais maak je met mie, kokosmelk en surimi sticks in een klap op smaak met boemboe.

Aan de slag

1

Snijd de surimi sticks in stukjes. Snijd de ui in halve ringen.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 4 min. Voeg de boemboe en de roerbakmix toe en roerbak 3 min. Voeg de kokosmelk en de surimi toe en verwarm nog 2 min.

3

Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en voeg samen met de taugé toe aan de groenten. Verwarm nog 1 min. en serveer.

tip

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.