Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen tot gebruik. Rijg de kipblokjes aan de satéprikkers.
Verhit de olie in een wok en roerbak de bevroren wokgroente 6 min. op hoog vuur.
Verhit ondertussen de grillpan en gril de kipspiesen in 6-8 min. rondom goudbruin en gaar. Schep de rijst en kruidenpasta door de wokgroente. Roerbak nog 2 min. Serveer met de kipspiesen. Bestrooi met de noten.
Gerelateerde recepten
Rijst met groente en kipspiesjes

hoofdgerecht
4 personen
705 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen tot gebruik. Rijg de kipblokjes aan de satéprikkers.
Verhit de olie in een wok en roerbak de bevroren wokgroente 6 min. op hoog vuur.
Verhit ondertussen de grillpan en gril de kipspiesen in 6-8 min. rondom goudbruin en gaar. Schep de rijst en kruidenpasta door de wokgroente. Roerbak nog 2 min. Serveer met de kipspiesen. Bestrooi met de noten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
1 schaal Thaise kipfiletblokjes
1 zak Italiaanse wokgroente
2 pakjes kruidenpasta
½ zakje roasted cashews en almonds
Dit heb je nodig
grillpan, satéprikkers