Chinese mie met garnalenomelet

Advertentie
Ingrediënten
- 250 g Chinese mie
- 4 middelgrote eieren
- 125 g verse roze garnalen
- 100 g boemboe voor bami
- 400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
In pan ruim water aan de kook brengen en mie koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in kom eieren loskloppen en garnalen erdoor mengen. In koekenpan de olie verhitten en eimengsel over panbodem laten uitvloeien. Op matig hoog vuur omelet bakken tot bovenkant droog is. Intussen in wok rest van olie verhitten en groentemix in ca. 3 minuten beetgaar roerbakken. Omelet oprollen en in reepjes snijden. Mie afgieten en door groenten scheppen. Omeletrolletjes erover verdelen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 685 kcal
- eiwit 38 g
- koolhydraten 59 g
-
vet 34 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Chinese mie met garnalenomelet
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Chinese mie met garnalenomelet
- 250 g Chinese mie
- 4 middelgrote eieren
- 125 g verse roze garnalen
In pan ruim water aan de kook brengen en mie koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in kom eieren loskloppen en garnalen erdoor mengen.
- 50 g boemboe voor bami
In koekenpan de olie verhitten en eimengsel over panbodem laten uitvloeien. Op matig hoog vuur omelet bakken tot bovenkant droog is.
- 50 g boemboe voor bami
- 400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
Intussen in wok rest van olie verhitten en groentemix in ca. 3 minuten beetgaar roerbakken.
Omelet oprollen en in reepjes snijden. Mie afgieten en door groenten scheppen. Omeletrolletjes erover verdelen.