bewaar
Thaise kipcurry met aubergine
Thaise kipcurry met aubergine
bewaar

Thaise kipcurry met aubergine

20 min. bereiden
134waarderingen

Ingrediënten

300 g

basmatirijst

2 el

zonnebloemolie

1 schaal

Thaise kipfiletblokjes met citroengras

1

aubergine

300 g

tuinerwten

1 blik

kokosmelk

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet­blokjes in 3 min. goudbruin. Voeg de aubergine toe en bak 4 min. mee. Doe de bevroren tuinerwten erbij en schenk de kokosmelk in de wok. Verwarm de curry nog 6-8 min. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de kipcurry erbij.

tip

algemeenGeef de curry een fris accent door er voor het serveren 3 el fijngesneden muntblaadjes over te strooien.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.