bewaar
Komkommer met Thai beef
Komkommer met Thai beef
bewaar

Komkommer met Thai beef

20 min. bereiden
116waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode peper

1 schaal

Premium biefstuk

2 el

zonnebloemolie

2 cm

verse gember

2 el

Thaise vissaus

1 el

donkere basterdsuiker

2 el

Japanse sojasaus

1 zakje

bosui

1

limoen

1

komkommer

4 el

ongezouten pinda's

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Snijd de rode peper in dunne reepjes. Bestrooi de biefstuk met peper en zout en bestrijk met 1 el olie. Verhit de grillpan en gril het vlees op hoog vuur ca. 5 min.

2

Rasp de gember fijn en meng met 1 el olie, de vissaus, suiker, sojasaus en bosui tot een dressing. Breng op smaak met het limoensap. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in de lengte in linten, tot aan de zaadlijsten.

3

Snijd de biefstuk in dunne plakjes en schep om met de dressing en de komkommerlinten. Verdeel de salade over 4 kommen en bestrooi met de rode peper en pinda’s. Lekker met grof gesneden koriander en witte rijst.

Vlees grillen

Instructievideo - 00:39 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Komkommer met Thai beef

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig