bewaar
Oosterse karbonade met champignons
Oosterse karbonade met champignons
bewaar

Oosterse karbonade met champignons

25 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

olie

1 tl

gemalen komijn (djinten)

1 el

gembersiroop

2 x 2 stuks

ribkarbonades

2 bakjes

champignons

1 potje

atjar tjampoer

250 g

eiernoedels

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Meng 3 el olie met de komijn, gembersiroop en peper en zout naar smaak. Schenk over de karbonades, dek af met vershoudfolie en laat minimaal 15 min. marineren. Schep halverwege om.

2

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de champignons 6 min. Voeg de atjar toe en breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Rooster de karbonades op de hete barbecue in ca. 5 min. gaar. Keer regelmatig. Verdeel de noedels over 4 borden en leg er een karbonade bij. Serveer met de zoetzure champignons.

Karbonades grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oosterse karbonade met champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig